Informatie aanvragen

Interessante landbouwkavel in het Friese Oosterzee

Landbouwkavel in Oosterzee

Deze kavel aan de Beukenlaan in Oosterzee biedt tal van mogelijkheden. Oosterzee is een klein dorpje in de gemeente Friese Meren in Friesland. Deze plattelandsgemeente met ruim 50.000 inwoners staat bekend om haar rijke natuur, goede bereikbaarheid en gemoedelijke sfeer. En dat maakt dit natuurlijk een aantrekkelijke uitvalsbasis voor mensen die in de omliggende steden werken. Via de A6 bereikt u vanaf Oosterzee namelijk binnen 30 minuten de economische centra Leeuwarden en Lelystad. Ook Heerenveen ligt hier om de hoek.

Toekomstplannen

In de afgelopen tien jaar is de gemeente Friese Meren al druk bezig geweest met verschillende projecten. Zo zijn er nieuwe woonwijken gebouwd en hebben lokale bedrijven toestemming gekregen zich verder uit te breiden. Ook in de vrijetijdssector is er vooruitgang geboekt. Dit uit zich in een groei van het aantal huishoudens, die volgens verwachtingen in ieder geval tot 2030 zal aanhouden. Hoewel voor toekomstige projecten met name gekeken zal worden naar inbreidingsmogelijkheden, wordt uitbreiding in buitengebieden zeker niet uitgesloten. Als er maar wordt gestreefd naar een balans tussen de nieuwe ontwikkelingen en de huidige waarden van het gebied. Al met al is deze steeds verder ontwikkelende gemeente dus zeer aantrekkelijk voor grondbezitters.

Waarom VerkoopuwKavel.nl?

Het aan- of verkopen van een kavel doet u niet zomaar. Er zijn allerlei factoren om te overwegen: is de kavel kansrijk, wat zijn de toekomstplannen van de gemeente, wie moet ik benaderen? En dat is waar VerkoopuwKavel.nl u kan helpen. Onze unieke werkwijze is gericht op het ontzorgen van onze klanten. Dit houdt met name in dat we u gedurende het gehele proces zoveel mogelijk begeleiden en helpen. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Wie wilt dat nou niet?

Bent u geïnteresseerd in één van onze kavels of heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gauw vrijblijvend contact met ons op.

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 750 m²
Prijs: €22.500 k.k.
Provincie: Friesland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.