Interessante landbouwkavel in het Friese Oosterzee

Oppervlakte: 1000 m²
Prijs: € NOTK k.k.
Provincie: Friesland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Landbouwkavel in Oosterzee

Deze kavel aan de Beukenlaan in Oosterzee biedt tal van mogelijkheden. Oosterzee is een klein dorpje in de gemeente Friese Meren in Friesland. Deze plattelandsgemeente met ruim 50.000 inwoners staat bekend om haar rijke natuur, goede bereikbaarheid en gemoedelijke sfeer. En dat maakt dit natuurlijk een aantrekkelijke uitvalsbasis voor mensen die in de omliggende steden werken. Via de A6 bereikt u vanaf Oosterzee namelijk binnen 30 minuten de economische centra Leeuwarden en Lelystad. Ook Heerenveen ligt hier om de hoek.

Toekomstplannen

In de afgelopen tien jaar is de gemeente Friese Meren al druk bezig geweest met verschillende projecten. Zo zijn er nieuwe woonwijken gebouwd en hebben lokale bedrijven toestemming gekregen zich verder uit te breiden. Ook in de vrijetijdssector is er vooruitgang geboekt. Dit uit zich in een groei van het aantal huishoudens, die volgens verwachtingen in ieder geval tot 2030 zal aanhouden. Hoewel voor toekomstige projecten met name gekeken zal worden naar inbreidingsmogelijkheden, wordt uitbreiding in buitengebieden zeker niet uitgesloten. Als er maar wordt gestreefd naar een balans tussen de nieuwe ontwikkelingen en de huidige waarden van het gebied. Al met al is deze steeds verder ontwikkelende gemeente dus zeer aantrekkelijk voor grondbezitters.

Waarom VerkoopuwKavel.nl?

Het aan- of verkopen van een kavel doet u niet zomaar. Er zijn allerlei factoren om te overwegen: is de kavel kansrijk, wat zijn de toekomstplannen van de gemeente, wie moet ik benaderen? En dat is waar VerkoopuwKavel.nl u kan helpen. Onze unieke werkwijze is gericht op het ontzorgen van onze klanten. Dit houdt met name in dat we u gedurende het gehele proces zoveel mogelijk begeleiden en helpen. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Wie wilt dat nou niet? Bent u geïnteresseerd in één van onze kavels of heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gauw vrijblijvend contact met ons op.

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Toon interesse

Mag ik bouwen op grond met de bestemming landbouwgrond?

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Kan ik rekenen op een bestemmingswijziging?

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel ooit zal wijzigen.

Wie is de eigenaar van de aangeboden kavels?

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels.

Maakt deze kavel onderdeel uit van een groter perceel?

Ja, deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.