Informatie aanvragen

Een aantrekkelijke kavel in Oosterwolde

Een aantrekkelijke landbouwkavel heeft drie belangrijke eigenschappen: gunstige ligging, interessante toekomstplannen en genoeg ruimte om deze plannen tot werkelijkheid te brengen. Deze kavel in Oosterwolde scoort goed op elk van deze punten. Interesse? Lees dan gauw verder.

Over Oosterwolde

Oosterwolde is een middelgroot dorp in het oosten van Friesland. De plaats heeft ruim 9.600 inwoners, wat een daling is ten opzichte van voorgaande jaren. Nu lijkt dit misschien niet heel voordelig, maar gezien de toekomstplannen van de gemeente Ooststellingwerf, is de realiteit een stuk gunstiger dan verwacht. Men heeft zich namelijk tot doel gesteld deze leegloop tegen te gaan en de toekomstplannen richten zich voornamelijk op Oosterwolde. Uit de Woonvisie 2017-2022 blijkt dat Oosterwolde één van de drie kerndorpen van de gemeente is. Hierdoor heeft de afname van de woningbehoefte geen invloed op de nieuwbouwplannen in deze omgeving. Sterker nog, alle plannen worden gereserveerd voor deze drie dorpen. Dit betekent dat er in de nabije toekomst enkele projecten worden gestart om de woningvoorraad aan te vullen. Momenteel is de gemeente dan ook hard op zoek naar geschikte grond om dit te realiseren en daar kunt u van profiteren.

Gunstige ligging

Oosterwolde heeft een zeer gunstige ligging. Zo vindt u onder andere Drachten, Assen en Heerenveen op slechts een half uur rijden en zorgen de verschillende N-wegen voor een goede verbinding. Als we verder inzoomen op de locatie van deze kavel, blijkt ook dat daar weinig te klagen valt. Gelegen aan de rand van de bestaande bebouwing, met genoeg ruimte voor een grote nieuwbouwwijk, is dit de droom van iedere projectontwikkelaar. Wat wilt u nog meer?

Meer informatie

Wilt u meer weten over deze kavel? Of bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen.
star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 495 m²
Prijs: € n.o.t.k. k.k.
Provincie: Friesland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel


Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer

Kavel Alert
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Character

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Lees ons privacybeleid voor meer informatie

Elke dag updates?