Informatie aanvragen

Bergum – Een interessant stuk landbouwgrond

Dit perceel ligt in het Friese dorp Bergum ontsloten nabij de Hillamaweg (nummer 62). Het stuk landbouwgrond bevindt zich aansluitend aan de bebouwde kom van het dorp. Bergum is onderdeel van de gemeente Tietjerksteradeel en telt ongeveer 9750 inwoners. Bergum staat bekend als woud- en waterdorp, omdat het op de grens van de Friese wouden en het veengebied ligt. Daarnaast is het dorp te typeren door zijn waterrijke omgeving.

Wat maakt dit perceel in Bergum interessant?

Het perceel in Bergum is centraal gelegen tussen Leeuwarden en Drachten. Via goede uitvalswegen als de N31, N355 en N356 komt u snel op snelwegen als de A7, A31 en A32. Het perceel is omringd door natuurgebieden als de Soestpolder en het Noordermeer. Het dorp is omgeven door groen en water, maar ook de gemakken van de stad zijn binnen handbereik. Binnen 15 minuten bent u in het centrum van Drachten en binnen 20 minuten in het centrum van Leeuwarden. Ook via het water is Bergum goed te bereiken. Via de Groninger Vaart en de Kromme Ee staat het dorp in verbinding met vele kanalen en meren in de Provincie Friesland. Naast dat het perceel in Bergum op een prachtige plek gelegen is, bieden ook de plannen van de gemeente Tietjerksteradeel het stuk landbouwgrond goede kansen voor de toekomst. Bergum krijgt als hoofdplaats van de gemeente veel ruimte om de komende jaren te gaan groeien. Bergum geldt als een sterk regionaal centrum en om dit te behouden, moet er in de plaats worden geïnvesteerd. Dit doen de gemeente en de provincie samen en zij zullen zich vooral richten op ontwikkelingen op het gebied van wonen, werken en recreatie. In de woonvisie van de gemeente wordt er beschreven dat er aandacht wordt besteed aan nieuwbouwwoningen. De gemeente wil zich conformeren aan de landelijke doelstellingen om in 2040 energieneutraal te zijn.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij het ons doel is om u in de aankoop van uw gronden zoveel mogelijk te ontzorgen. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.
star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 250 m²
Prijs: € n.o.t.k. k.k.
Provincie: Friesland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel


Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer

Kavel Alert
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Bergum – Een interessant stuk landbouwgrond
Character

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Lees ons privacybeleid voor meer informatie

Elke dag updates?