Informatie aanvragen

Landbouwgrond Zuidlaren met kansen op mooi resultaat

Bent u op zoek naar een investering voor de langere termijn met een relatief grote kans op een mooi resultaat? Dan is investeren in landbouwgrond Zuidlaren misschien iets voor u! Deze kavel van 250 m2 ligt aan de Akkerweg in het dorp Zuidlaren. Dit dorp in het noorden van de provincie Drenthe, bekend van de grootste paarden-najaarsmarkt in Europa, is de laatste jaren flink in aanbouw. Deze groei biedt daarom ook mooie kansen voor dit perceel!

Welke kansen biedt deze kavel in Zuidlaren?

De aangeboden kavel ligt aan de rand van het dorp Zuidlaren en is via de weg goed bereikbaar. Daarnaast ligt het naast een onlangs door de gemeente aangekocht stuk grond. Dit maakt, onder meer door de flinke groei van het dorp in de laatste jaren en de verwachte groei in de komende jaren, dat deze kavel kansen biedt op een mooi resultaat voor de toekomst. Door bijvoorbeeld een wijziging in het bestemmingsplan naar wonen.

Daarnaast is de grond enkele jaren geleden onderzocht. Uit dit onderzoek kwamen geen verontreinigingen in de bodem naar voren en werd de grond als mogelijke goede bouwgrond voor de toekomst aangemerkt.

De goede ligging van het perceel, de geschiktheid van de bodem en de groei van het aantal woningen in Zuidlaren van de laatste jaren maakt dat dit perceel daarom kansen biedt op mooie resultaten voor de toekomst.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij VerkoopuwKavel.nl zijn we erop gericht om u als koper of verkoper van grond zo volledig mogelijk te ontzorgen. Dit kunnen wij doen door bijvoorbeeld het gehele proces van de aan- of verkoop van grond van u over te nemen. In samenwerking met onze vertrouwde makelaars en notarissen zijn wij erop gericht om u onze eerlijke en betrouwbare manier van dienstverlening te laten ervaren. Regelt u zaken liever zelf? Ook dat is natuurlijk geen enkel probleem.

Bent u na het lezen geïnteresseerd geraakt in het eventueel investeren in landbouwgrond Zuidlaren? Neem dan gerust contact met ons op of lees hier meer over onze unieke werkwijze!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 250 m²
Prijs: €7.995 k.k.
Provincie: Drenthe
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.