Informatie aanvragen

Landbouwgrond in Zuidlaren

Midden op de Hondsrug zo’n 16 kilometer ten zuidoosten van Groningen en 14 kilometer ten noorden van Assen ligt het Drenthse dorp Zuidlaren. Zuidlaren is rustig en gelegen te midden van de natuur. Daarnaast is het dorp het op één na grootste dorp van de gemeente Tynaarlo en telt het dorp ruim 10.000 inwoners.

Landbouwgrond kopen in Zuidlaren

VerkoopuwKavel.nl heeft meerdere interessante stukken landbouwgrond te koop in Zuidlaren. De landbouwgrond is gelegen aan de Anloerweg in het zuiden van het dorp. Daarmee liggen de kavels dichtbij de reeds bestaande bebouwing. Door deze ligging zal de grond in de toekomst eventueel sneller in aanmerking komen voor bebouwing dan grond ver van de bestaande bebouwing vandaan. Deze ligging samen met het tekort aan woningen in Nederland bieden dan ook kansen voor de toekomst.

Daarnaast is grond van zichzelf waardevast en daardoor een mooie manier om uw vermogen te spreiden. Een eventuele verandering in de bestemmingsplannen kan voor de toekomst echter een mooi rendement opleveren.

Waarom kopen bij VerkoopuwKavel.nl?

VerkoopuwKavel.nl is al een aantal jaar de specialist bij de aan- en verkoop van vrijwel alle soorten grond. Door de jaren heen hebben wij ervaring opgedaan met een groot aantal verschillende soort klanten. Bij een ieder van deze klanten was onze dienstverlening erop gericht om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Met dit ontzorgen proberen wij zoveel mogelijk randzaken voor u uit handen te nemen. Bijvoorbeeld het contact onderhouden met betrokken partijen en instanties, begeleiding van begin tot eind als ook samenwerken met door ons vertrouwde en vaste partijen. Hierdoor bent u er zeker van dat uw aan- of verkoop in goede handen is.

Meer informatie over onze unieke werkwijze? Dit vindt u op deze pagina!

Interesse gekregen?

Heeft u na het lezen interesse gekregen in deze kavels landbouwgrond in Zuidlaren? Neemt u dan voor meer informatie gerust contact op met VerkoopuwKavel.nl en luister naar de mogelijkheden.

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 370 m²
Prijs: €9.000 k.k.
Provincie: Drenthe
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel