Landbouwgrond in Odoorn (Drenthe)

Oppervlakte: 590/690 m²
Prijs: € n.o.t.k. k.k.
Provincie: Drenthe
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Precies tussen de steden Assen en Emmen ligt in oosten van de provincie Drenthe het dorp Odoorn. Odoorn maakt samen met een groot aantal andere typisch Drentse dorpen onderdeel uit van de gemeente Borger-Odoorn. Een samenvoeging van meerdere gemeente aan het einde van de jaren '90. Waar dit gebied vanuit de Randstad nogal eens neerbuigend wordt bekeken is het al jaren echter volop in ontwikkeling. Zomers is het er druk met toeristen die komen genieten van de prachtige natuur op de Hondsrug en ook economisch staat het gebied niet stil. VerkoopuwKavel.nl biedt nu twee percelen landbouwgrond in Odoorn aan.

Wat maakt grond interessant?

Grond is van zichzelf waardevast. Het is daarom een geschikte en geliefde manier om vermogen te spreiden. Onder meer omdat het rendement op goed gelegen grond enorm kan zijn. Deze landbouwgrond in Odoorn zou zomaar eens onder goed gelegen grond geschaard kunnen worden. De aangeboden percelen liggen aan de Exloërweg en zijn omgeven door prachtige bossen. De percelen zouden in de toekomst daarom voor meerdere doeleinden ingezet kunnen worden. Daarbij kan gedacht worden aan recreatieve of toeristische doeleinden maar ook aan een eventuele bestemmingswijziging naar bouwgrond. De mogelijkheden met betrekking tot dit perceel zijn zeer groot waardoor het een kanshebber is op een mooi rendement in de toekomst.

Waarom VerkoopuwKavel.nl?

VerkoopuwKavel.nl is de specialist bij de aan- en verkoop van alle soorten percelen en kavels. Door de jaren heen hebben wij onze dienstverlening er dusdanig op ingericht dat deze in het teken staat van ontzorgen. Aan de hand van deze term proberen wij onze klanten van de best mogelijke service te voorzien. Daarbij kunt u denken aan begeleiding van begin tot eind, het werken met vaste partijen en het uit handen nemen van diverse randzaken. Bij VerkoopuwKavel.nl bent u er van verzekerd dat uw stukje grond in goede handen is. U leest hier meer over onze unieke werkwijze en dienstverlening. Interesse gekregen in deze landbouwgrond in Odoorn? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Toon interesse

Mag ik bouwen op grond met de bestemming landbouwgrond?

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Kan ik rekenen op een bestemmingswijziging?

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel ooit zal wijzigen.

Wie is de eigenaar van de aangeboden kavels?

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels.

Maakt deze kavel onderdeel uit van een groter perceel?

Ja, deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.