Informatie aanvragen

Landbouwgrond in Emmen

In het zuidoosten van de provincie Drenthe ligt zijn grootste stad: Emmen. Emmen maakt onderdeel uit van de gelijknamige gemeente en is het economisch hart van de provincie. De historie van Emmen gaat duizenden jaren terug tot de periode van nabij gelegen Hunebedden. De afgelopen jaren heeft de gemeente ingezet op de economische ontwikkeling van de regio. Door verschillende nieuwbouwprojecten wilt ze de provincie aantrekkelijker maken voor mensen van buitenaf.

Wat maakt deze landbouwgrond in Emmen kansrijk?

VerkoopuwKavel.nl biedt nu twee zeer grote percelen landbouwgrond in Emmen aan. De grond is gelegen langs de Uilenveld wat zeer gunstig is. Dit is namelijk nabij een woonwijk, hetgeen de kansen op bebouwing en dus rendement aanzienlijk vergroot. Het zal dan ook niet lang meer duren voordat de gemeente gaat beslissen omtrent de bestemming van deze grond. De percelen zijn zo’n 3000 m2 groot per stuk en daarom erg geschikt om bebouwd te worden.

Daarnaast zorgt de ligging van deze grond ervoor dat de kavels zeer goed te ontsluiten zijn. Hetgeen een groot voordeel is om nieuwe bebouwing te realiseren. Daarnaast maakt het grote tekort aan beschikbare woningen in Nederland de kansen van deze percelen nog groter.

De economische ontwikkeling van de regio, de ligging en de plannen van de gemeente vergroten dan ook zeker de kansen op een mooi rendement voor de toekomst!

Waarom via VerkoopuwKavel.nl?

Bij VerkoopuwKavel.nl staat het ontzorgen van u als klant op nummer één. Onze dienstverlening is er zo op ingericht om u als klant zoveel mogelijk uit handen te nemen. Ons doel is dan ook de aan- en verkoop zo goed mogelijk te regelen, grond is namelijk een kostbaar bezit. Dit doen wij door samen te werken met vaste partijen zoals makelaars en notarissen, contact te onderhouden met de betrokken instanties en u van begin tot eind te begeleiden. Hierdoor bent u er van verzekerd dat uw aan- of verkoop in goede handen is! Lees hier verder over onze unieke werkwijze!

Interesse gekregen in deze landbouwgrond in Emmen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag naar de mogelijkheden!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 6000 m²
Prijs: €NOTK k.k.
Provincie: Drenthe
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.