Informatie aanvragen

Kansrijke propositie in Vries (Drenthe)

Vries, een dorp in ontwikkeling

Vries is een plaats gelegen in de gemeente Tynaarlo te Drenthe. Het is een landelijk dorp met zo’n 5000 inwoners en het wordt ingeklemd door de steden Groningen en Assen. De afgelopen decennia werd het in verschillende plannen en regiovisies niet toegestaan om het dorp uit te breiden. Vries en de gemeente Tynaarlo bevinden zich nu echter op een omslagpunt.

De afgelopen jaren heeft de gemeente namelijk de opdracht gekregen zo’n 2000 extra woningen te realiseren. Naast deze extra woningen ligt het in lijn der verwachting dat er nog meer gebouwd zal gaan worden. Dit komt mede door het woningtekort in heel Nederland. De propositie in Vries die wij aanbieden biedt daarom kansen op een mooi rendement.

Wat maakt deze propositie in Vries kansrijk?

De door ons aangeboden kavel bestaat op het moment uit grasland en ligt aan de Vriezerhoek. Op het moment heeft het de bestemming tot agrarisch gebied. Het wordt ontsloten door een weg en biedt daarom kansen voor woningen in een groene omgeving. Het bestemmingsplan waarin de propositie is aangewezen tot agrarische grond stamt echter uit 2006. De situatie in heel Nederland en ook in Vries is sinds die tijd drastisch veranderd. Daarnaast grenst de kavel aan de bebouwde kern van Vries en biedt het hoogwaardige grond. Het is dan ook goed voor te stellen dat hier in de toekomst woningen gerealiseerd zullen gaan worden.

Het eerder benoemde tekort aan woningen in heel Nederland, de ligging van het perceel en het potentieel voor woningbouw maken dit een kansrijke kavel. Daarnaast is grond een waardevaste investering en biedt een eventuele bestemmingswijziging van agrarische naar bouwgrond kansen op een mooi rendement.

Grond kopen bij VerkoopuwKavel.nl

Bij VerkoopuwKavel.nl zijn we gespecialiseerd in de aan- en verkoop van alle soorten grond. Zo hebben wij ervaring met allerlei soorten aanbieders en kopers van grond. Wij proberen eenieder van persoonlijke dienstverlening op maat te voorzien. Het is ons doel om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit proberen wij door zoveel mogelijk voor u uit handen te nemen en te werken met vaste en door ons vertrouwde partijen. Wij kunnen u bijstaan vanaf de eerste contacten tot het zetten van de laatste handtekening. Regelt u liever alles zelf? Ook dat is natuurlijk geen enkel probleem!

Bent u na het lezen geïnteresseerd geraakt in deze propositie in Vries? Neem dan gerust contact met ons op of lees hier verder over onze unieke werkwijze!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 1500 m²
Prijs: €19.995 k.k.
Provincie: Drenthe
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.