Informatie aanvragen

Kansrijke landbouwgrond in Sleen

In het zuiden van de provincie Drenthe ligt het rustige en landelijk dorp Sleen. Het dorp maakt onderdeel uit van de gemeente Coevorden en telt zo’n 2200 inwoners. Hemelsbreed ligt het dorp dichter bij Emmen dan bij Coevorden, waardoor u vanuit Sleen binnen korte tijd in grotere stadskernen komt. Desondanks is ook Sleen voorzien van de benodigde voorzieningen. Zo kent het dorp een groot aantal winkels, bedrijven en enkele scholen. VerkoopuwKavel.nl biedt nu een perceel kansrijke  landbouwgrond in Sleen aan.

Wat maakt deze kavel kansrijk?

Het perceel landbouwgrond is zo’n 500m2 groot en is gelegen aan de Middelakkersweg. Deze weg ligt iets buiten het dorp maar wel dichtbij de de reeds bestaande huizen. Hierdoor is de kans dat de kavel in aanmerking komt voor bebouwing zeker niet ondenkbaar. Bijvoorbeeld doordat de kavel via deze weg goed te ontsluiten is en het dorp zeer dichtbij ligt.

Ook in Sleen is er namelijk een tekort aan woningen en geschikte ruimte om te bouwen. Niet alleen de oververhitte woningmarkt speelt hierbij een rol. Nederland wordt namelijk ook ieder jaar steeds drukker bezocht door toeristen. Sleen is een voorbeeld van een dorp in Drenthe dat ieder jaar een groot aantal toeristen verwelkomt die van daaruit de omgeving verkennen.

De gemeente en provincie voert de laatste jaren het beleid waarbij op veel vrije kavels gebouwd mag worden. Ook dit vergroot de kansen voor deze kavel in de toekomst.

Daarnaast is grond een goede manier om uw vermogen te spreiden. Zo is grond een kostbaar en schaars goed. Het rendement op goed gelegen grond kan enorm zijn. Bijvoorbeeld wanneer grond in aanmerking komt om bebouwd te worden. De door ons aangeboden kansrijke landbouwgrond in Sleen kan uiteindelijk een zelfde wijziging ondergaan en een mooi rendement op leveren!

Waarom via VerkoopuwKavel.nl?

VerkoopuwKavel.nl heeft de laatste jaren haar dienstverlening gericht op het zoveel mogelijk ontzorgen van haar klanten. Dit doen wij zowel bij de aan- als verkoop van grond. Mocht u interesse hebben in deze landbouwgrond in Sleen dan zullen wij ook u proberen van de best mogelijke dienstverlening te voorzien. Bijvoorbeeld door contact te houden met makelaars en betrokken instanties. Lees hier meer over onze unieke werkwijze!

Interesse gekregen in deze kansrijke landbouwgrond in Sleen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 500 m²
Prijs: €11.250 k.k.
Provincie: Drenthe
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.