Informatie aanvragen

Kansrijke landbouwgrond in Rolde

In het noorden van de provincie Drenthe ligt het ‘esdorp’ Rolde. Een esdorp is de middeleeuwse naam voor een dorp gelegen langs de zandgronden. Vroeger was Rolde het hoofddorp van het landschap Drenthe van waaruit het landschap Drenthe bestuurd werd. Het dorp kent dan ook een lange historie en telt zelfs enkele hunebedden. Op deze plek wonen al duizenden jaren mensen. Tegenwoordig maakt Rolde onderdeel uit van de gemeente Aa en Hunze en telt het zo’n kleine 4000 inwoners. VerkoopuwKavel.nl biedt nu een stuk kansrijke landbouwgrond in Rolde aan.

Wat maakt deze grond zo kansrijk?

Velen denken altijd dat het tekort aan woningen vooral een probleem van de Randstad is. Er is echter ook zowel een grote vraag als een tekort aan landelijke woningen. Rolde is de perfecte plek om deze te realiseren. Deze kansrijke landbouwgrond in Rolde is gelegen aan de Zuiderstraat en is zo’n 1000m2 groot. De Zuiderstraat is een centraal gelegen weg waardoor eventuele bebouwing in de toekomst zeker niet valt uit te sluiten.

Het perceel ligt aan de N33 van Assen naar Eemshaven. Echter bent u vanuit het dorp ook snel in steden als Groningen of Emmen. De landelijke ligging van het dorp, de locatie van het perceel en de eenvoudige ontsluitbaarheid van de grond maken dit dan ook een kansrijke kavel!

Waarom grond kopen via VerkoopuwKavel.nl?

VerkoopuwKavel.nl heeft de afgelopen jaar veel ervaring opgedaan bij de aan- en verkoop van alle soorten grond. Op basis van die ervaring hebben wij onze dienstverlening erop ingericht om onze klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit doen wij door zoveel voor onze klanten uit handen te nemen. Bijvoorbeeld door het regelen van makelaars, contracten, notarissen of het contact met andere betrokken instanties. Hierdoor bent u er als klant van verzekerd dat uw stuk grond in goede handen is. Lees hier gerust verder over onze unieke werkwijze!

Interesse gekregen of op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 1000 m²
Prijs: €24 M2 k.k.
Provincie: Drenthe
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.