Informatie aanvragen

Kansrijke landbouwgrond in Exloo

In het oosten van de provincie Drenthe ligt de gemeente Borger-Odoorn. Onderdeel van de gemeente Borger-Odoorn is het dorp Exloo met zo’n 1.700 inwoners. Het dorp is gelegen nabij het prachtige landschap van de Hondsrug en kent een lange historie. Zo telt de gemeente Borger-Odoorn bijna alle Nederlandse Hunebedden. Door deze attracties en zijn ligging is de regio dan ook erg geliefd onder toeristen en dagjesmensen. Zo kent het dorp bijvoorbeeld het bekende en prachtige villapark “Puur Exloo” en enkele andere toeristische attracties. Dit alles bij elkaar maakt deze percelen kansrijke landbouwgrond in Exloo.

Wat maakt dit kansrijke landbouwgrond?

De door VerkoopuwKavel.nl aangeboden kavels zijn zo’n 1000m2 groot en liggen zoals eerder aangehaald vlak langs villapark “Puur Exloo”. Dit prachtige villapark ligt midden in de Drentse natuur en is dan ook erg geliefd. Deze ligging biedt kansen voor de toekomst omdat verwacht wordt dat in de toekomst het park zal gaan uitbreiden in de richting van deze kavel. Dit hoeft niet per se met extra villa’s  te zijn maar kan ook aan de hand van andere attracties waar ruimte voor moet komen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een kinderboerderij, een midgetgolf baan of extra horeca gelegenheden.

De verwachting is daarom dat binnen afzienbare tijd de grond in aanmerking zal gaan komen om bebouwd te worden en dus een andere bestemming zal krijgen. Hetgeen een flink rendement kan opleveren. Daarom is de aankoop van deze kavel naar de toekomst toe zeer interessant.

In totaal bieden wij 4 percelen aan met ieder een afmeting van zo’n 1000 M2. Waarvan ze allemaal zijn gelegen langs het bestaande recreatiepark.

Waarom grond kopen via VerkoopuwKavel.nl?

Grond is een erg kostbaar bezit. Het rendement op gunstig gelegen grond kan dan ook enorm zijn. VerkoopuwKavel.nl biedt ook bij de aankoop van deze kavels haar gespecialiseerde dienstverlening aan. Deze dienstverlening is er op gericht om u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Met dit ontzorgen proberen wij voor u zoveel mogelijk zaken uit handen te nemen. Bijvoorbeeld door middel van het onderhouden van contact met betrokken partijen en instanties. Hierdoor bent u er van verzekerd dat uw aankoop in goede handen is. Lees hier verder over onze unieke werkwijze.

Wilt u meer informatie omtrent deze percelen kansrijke landbouwgrond in Exloo? Neemt u dan gerust contact met ons op.

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 1000 m²
Prijs: €NOTK k.k.
Provincie: Drenthe
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.