Kansrijke kavel in Hoogeveen

Oppervlakte: 1000 m²
Prijs: € NOTK k.k.
Provincie: Drenthe
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bent u op zoek naar kansrijke mogelijkheden in de gemeente Hoogeveen? Dan hebben we goed nieuws voor u: de gemeente heeft ambitieuze plannen voor de ontwikkeling van nieuwe woningen en bedrijventerreinen, wat interessante kansen biedt voor ondernemers en mensen die op zoek zijn naar een mooie plek om te wonen of te werken.

Over Hoogeveen

Hoogeveen is een stad in de provincie Drenthe, gelegen tussen Emmen en Meppel. De gemeente staat bekend om zijn prachtige natuurlijke omgeving met veel bos- en natuurgebieden, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ook zijn er verschillende historische bezienswaardigheden te vinden. VerkoopUwKavel.nl biedt u een kans om uw eigen perceel te vinden en deze kansrijke mogelijkheid te benutten. Wij hebben bijvoorbeeld een perceel van 1000 m2 landbouwgrond te koop, gelegen nabij de Noorder Hoofddiep in Hoogeveen.

Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte kavel die aansluit op uw wensen en behoeften. Hoogeveen biedt niet alleen interessante mogelijkheden om te ondernemen, maar ook een prachtige omgeving om te wonen en te werken. Geniet van de rustige en groene omgeving, omringd door prachtige natuur en historische bezienswaardigheden.

Interesse?

Heeft u interesse in dit perceel van 1000 m2 landbouwgrond gelegen nabij de Noorder Hoofddiep in Hoogeveen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe u kunt profiteren van de kansrijke mogelijkheden die de gemeente Hoogeveen te bieden heeft.

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Toon interesse

Mag ik bouwen op grond met de bestemming landbouwgrond?

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Kan ik rekenen op een bestemmingswijziging?

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel ooit zal wijzigen.

Wie is de eigenaar van de aangeboden kavels?

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels.

Maakt deze kavel onderdeel uit van een groter perceel?

Ja, deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.