Informatie aanvragen

Interessante landbouwgrond in Emmen

Het aanschaffen van een landbouwkavel is niet niks. Daarom is het altijd verstandig om een professional in de armen te nemen om u te helpen de juiste keuze te maken. Bent u geïnteresseerd in een kavel die op korte termijn rendement kan opleveren? Dan is dit perceel in Emmen mogelijk een goede match voor u. Meer weten? Lees dan verder.

De voordelen van Emmen

Emmen is een grote stad in de gelijknamige Drentse gemeente. Met een inwonertal van ruim 56.000, is het een van de grotere steden in de regio. Daar komt nog eens bij dat dit aantal in de afgelopen jaar aanzienlijk is gestegen. Dat heeft alles te maken met het aantrekkelijke woonmilieu in deze omgeving. Er is namelijk veel aandacht voor het milieu, ruimte, vrije tijdsvoorzieningen en de algehele tevredenheid van de inwoners. En hoewel dit alles natuurlijk interessant is voor potentiële grondbezitters, is het waarschijnlijk nog niet genoeg om u over de streep te trekken. Daar kunnen de lokale toekomstplannen mogelijk verandering in brengen. Men is in de gemeente Emmen namelijk druk bezig met het tegengaan van het dreigende woningtekort. Op dit moment hebben vooral starters en gepensioneerden moeite om een geschikte woning te vinden. Hier wil men verandering in brengen door percelen die momenteel worden aangemerkt als agrarische grond, om te zetten naar bouwgrond. En dat biedt mogelijkheden voor de hier aangeboden kavel.

Aantrekkelijke ligging en goede bereikbaarheid

Als de bovengenoemde toekomstplannen nog niet voldoende overtuigend waren, is de ligging van deze kavel dat misschien wel. Emmen is namelijk goed aangesloten op het Nederlandse en Duitse wegennetwerk. Via de A37 bent u voor u het doorheeft in Hoogeveen en ook Assen en de oostelijke landsgrens zijn prima te bereiken. Dat maakt dit de ideale uitvalsbasis voor mensen die werken in de grote stad, maar graag tot rust komen in een landelijkere omgeving.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over deze kavel in Emmen of bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact met ons op.
star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 500 m²
Prijs: € 65,00 de M2 k.k.
Provincie: Drenthe
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel


Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.Lees meer
Kavel Alert
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Character

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Lees ons privacybeleid voor meer informatie

Elke dag updates?