Informatie aanvragen

Grond met kansen in Zuid Laren

Op zoek naar een goede manier om uw vermogen te spreiden? Met kansen op een mooi rendement voor de toekomst? Misschien is investeren in grond dan iets voor u! VerkoopuwKavel.nl biedt nu een stuk grond van 250m2 aan in Zuid Laren. Zuid Laren is een dorp in het noorden van de provincie Drenthe en staat bekend om de grootste paardenmarkt van Europa. Het dorp is de laatste jaren flink in ontwikkeling waardoor deze grond in Zuid Laren kansen biedt.

Waarom is grond met kansen in Zuid Laren?

Geschikte grond om te bouwen is schaars in Nederland. Het rendement op goed gelegen en geschikte grond kan daarom enorm zijn. Vooral in de huidige tijd met een groot tekort aan woningen. Het tekort aan woningen is namelijk niet alleen een probleem van de Randstad maar speelt zich af in heel Nederland. Zo ook in kleinere dorpen als Zuid Laren in Drenthe.

Ook in Zuid Laren is men op zoek naar geschikte grond om te bouwen. De door ons aangeboden landbouwgrond is gunstig gelegen en heeft daarom kansen om in de toekomst voor ontwikkeling in aanmerking te komen. Mochten bestemmingsplannen op grond wijzigen en grond ontwikkelt worden dan stijgt het in waarde. Hetgeen een mooi rendement kan opleveren.

Wat VerkoopuwKavel.nl voor u kan doen?

Bij VerkoopuwKavel.nl zijn we erop gericht om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Bij de aan- en verkoop van grond kan namelijk flink wat stress komen kijken. Bijvoorbeeld doordat er contact moeten worden onderhouden met verschillende instanties en partijen. Met dit ontzorgen proberen wij deze stress bij u weg te nemen. Bijvoorbeeld door begeleiding van begin tot eind of door samen te werken met vaste partijen. Wij staan u gedurende het gehele proces bij.

Bent u na het lezen geïnteresseerd geraakt in het eventueel investeren in landbouwgrond Zuidlaren? Neem dan gerust contact met ons op of lees hier meer over de unieke werkwijze van VerkoopuwKavel.nl!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 250 m²
Prijs: €9.995 k.k.
Provincie: Drenthe
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.