Informatie aanvragen

Emmen – Kansrijk perceel in groene omgeving

Emmen ligt in het zuidoosten van de Nederlandse provincie Drenthe. De stad heeft ongeveer 107.000 inwoners. In de 20ste eeuw heeft Emmen zich ontwikkeld tot een open en groene stad met een omvangrijke industrieconcentratie. Na de Tweede Wereldoorlog zijn er onder andere metaal- en textielfabrieken in de buurt van Emmen gevestigd. Dit zorgde er tevens voor dat er meer vraag was naar woningen in de buurt. Om de waardevolle natuur van de Emmerdennen te beschermen, zijn de nieuwbouwwijken hier omheen gebouwd en hieraan heeft Emmen haar bijzondere stedenbouwkundige opbouw te danken.

Wat maakt dit perceel in Emmen bijzonder?

Het perceel bevindt zich aan het Van Echtenskanaal Noordzijde tegen de bebouwde kom van Klazienaveen aan. Deze plaats is onderdeel van de gemeente Emmen. Het stuk grond is over de weg goed te bereiken. U bent binnen no-time op de A37 en via de N-862 bent u in nog geen 15 minuten in het centrum van Emmen. Het centrum van deze stad heeft veel te bieden met z'n winkelcentra, leuke barretjes en restaurantjes en natuurlijk Adventure Zoo Wildlands! Maar bent u meer op zoek naar rust, ruimte en natuur, dan zit u ook zeker goed in deze regio! Met de vele hunebedden, de Emmerdennen en de andere bos- en veenrijke gebieden, leent de omgeving van het perceel zich goed voor lange wandel- en fietsroutes.

De ambities van Emmen

Om het wonen in en om Emmen aantrekkelijker te maken en nieuwe bewoners van buitenaf te trekken, gaat de gemeente de komende tijd investeren in nieuwe bijzondere woonmilieus. Dit gaat dan met name om woonmilieus net buiten de stad. In het Structuurplan Emmen staat beschreven dat de gemeente zich wil ontwikkelen op het gebied van bos-, erf-, landelijk- en waterwonen. Dit maakt het dus interessant om te investeren in een stuk grond in deze regio.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij het ons doel is om u in de aankoop van uw gronden zoveel mogelijk te ontzorgen. U bent verzekerd van specialistische begeleiding en wij ontzorgen u door randzaken en stress uit handen te nemen. Bij vragen of interesse neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.
star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 500 m²
Prijs: € n.o.t.k. k.k.
Provincie: Drenthe
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel


Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer

Kavel Alert
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Emmen – Kansrijk perceel in groene omgeving
Character

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Lees ons privacybeleid voor meer informatie

Elke dag updates?