Informatie aanvragen

Aantrekkelijke landbouwkavel in Emmen

Waarom investeren in landbouwgrond in Emmen?

We hebben allemaal van jongs af aan geleerd dat het verstandig is om geld opzij te zetten. Of dit nu voor noodgevallen is, om te sparen voor leuke dingen of om je vermogen te laten groeien. Als je maar een spaarpotje hebt. De manier waarop we dit spaarpotje opbouwen, is in de afgelopen jaren echter flink veranderd. Het zal niet lang meer duren voordat we een negatieve rente gaan betalen over onze spaarrekening. Veel mensen zijn dan ook op zoek naar manieren om hun geld te investeren. Wat dat betreft is deze landbouwgrond in Emmen mogelijk een goede optie.

De potentie van Emmen

Emmen is een grote plaats in de provincie Drenthe. De ruim 50.000 inwoners komen uit allerlei leeftijdscategorieën en er is dan ook een zeer diverse vraag naar woningen. Zoals veel andere gemeenten in Nederland, is Emmen druk bezig met het vinden van een betere balans tussen vraag en aanbod. Om dit voor elkaar te krijgen, wordt er gewerkt aan verschillende woningbouwprojecten. Zo is er veel steun voor het verkopen van individuele kavels, wordt er gekeken naar eventuele uitbreiding van bestaande kernen en is er een vijfjarenplan opgesteld om het dreigende woningtekort tegen te gaan. Oftewel, meer dan genoeg mogelijkheden voor grondbezitters in deze omgeving.

Een kavel aan het Van Echtenskanaal

Als u een kijkje neemt naar deze specifieke kavel, zult u al gauw zien dat het een hoop te bieden heeft. De landbouwgrond ligt aan de rand van de bestaande woonwijken, biedt genoeg ruimte voor nieuwe bebouwing en is ook nog eens uitstekend bereikbaar vanaf de A37. Dit betekent dat niet alleen het centrum van Klazienaveen, maar ook nabijgelegen plaatsen als Emmen, Hoogeveen en het Duitse Meppen letterlijk om de hoek liggen. Klinkt goed, toch?

Meer weten?

Bij VerkoopUwKavel.nl zijn we gespecialiseerd in het koppelen van kopers aan een kavel die bij hen past. Ontvangt u graag meer informatie over deze specifieke kavel in Emmen of wilt u meer weten over de andere opties? Neem dan vooral eens contact met ons op!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 700 m²
Prijs: €19,00 de M2 k.k.
Provincie: Drenthe
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.