Informatie aanvragen

Aantrekkelijke agrarische grond in Zweeloo

Investeren in agrarische grond

Nu de spaarrentes steeds verder dalen, realiseren meer en meer mensen zich dat het voordeliger is om hun spaargeld ergens in te investeren. Bijvoorbeeld in agrarische grond. Vanwege de enorme bevolkingsgroei die Nederland in de afgelopen jaren heeft meegemaakt, is er in veel gemeentes sprake van een dreigend woningtekort. Ook zorgt de landelijke vergrijzing ervoor dat de woningbehoeften veranderen. Dit geldt ook voor de Drentse dorpjes Aalden en Zweelo, waar het hier aangeboden perceel zich bevindt.  Daarom is dit het ideale moment om hier nu een kansrijke kavel aan te kopen. Geïnteresseerd? Lees dan gauw verder.

Economische ontwikkeling

In de afgelopen jaren is er in Drenthe veel aandacht geweest voor nieuwe economische ontwikkelingen. De nadruk ligt met name op het benutten van de strategische positie van de provincie ten opzichte van de Randstad en Noordoost-Europa. Er is dan ook een uitgebreide ontwikkelingsvisie opgesteld die zich met name richt op de industriële en logistieke sectoren. Deze economische vooruitgang heeft ook invloed op de gemeente Coevorden. Deze zal namelijk steeds vaker als uitvalsbasis gaan dienen voor de omringende stedelijke centra. Om hier optimaal van te profiteren, zal de woningvoorraad hierop aangepast moeten worden.

Aantrekkelijk perceel

De goede balans tussen voldoende werkgelegenheid en een natuurrijke omgeving, maken dit perceel in Zweeloo zeer aantrekkelijk voor projectontwikkelaars. Wanneer we daaraan toevoegen dat de gemeente Coevorden in de Woonvisie 2017-2022 heeft aangegeven nieuwe woningen te willen bouwen in de kleinere kernen, is dat natuurlijk helemaal interessant. Bij het uitbreiden van de woningvoorraad zal er vooral aandacht zijn voor het bouwen van betaalbare woningen voor starters en senioren. Toch is het wel de bedoeling om de landelijke sfeer in de dorpen te behouden. Het is dan ook niet onwaarschijnlijk dat gemeente haar pijlen zal richten op onbebouwde grond precies zoals de hier aangeboden kavel. Wacht dus niet te lang!

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over deze kavel in Zweeloo? Neem dan contact met ons op.
star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 2000 m²
Prijs: € n.o.t.k. k.k.
Provincie: Drenthe
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel


Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer

Kavel Alert
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Aantrekkelijke agrarische grond in Zweeloo
Character

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Lees ons privacybeleid voor meer informatie

Elke dag updates?