Geschikte kavels voor zonnepanelen

Bij VerkoopuwKavels.nl werken wij ook samen met verschillende ontwikkelaars van kavels vol zonnepanelen. Aan dergelijke percelen zitten echter andere vereisten dan aan een agrarisch perceel of stuk bouwgrond. Niet altijd zijn kavels geschikt voor zonnepanelen.

Wanneer zijn kavels geschikt voor zonnepanelen?

Ontwikkelaars van zonnepaneel velden stellen verschillende eisen aan kavels voordat zij deze geschikt achten. De belangrijkste voorwaarde is dat het desbetreffende perceel minimaal 5 hectare groot is. Dit heeft als belangrijkste reden dat het anders simpelweg niet rendabel is de kavel aan te schaffen. Dit doordat een te klein perceel simpelweg te klein is om genoeg rendement te leveren.

Bent u in het bezit van een dergelijk groot stuk grond en erin geïnteresseerd om deze eventueel van de hand te doen? Dan bent u bij VerkoopuwKavel.nl aan het juiste adres. Wij beschikken over het netwerk en de contacten u snel en professioneel te helpen. Daarbij kunnen wij u compleet helpen te ontzorgen door het gehele proces in handen te nemen.

Is uw kavel kleiner, maar wilt u wel verkopen?

Ook wanneer de aangeboden kavels niet geschikt zijn voor zonnepanelen maar u ze toch wilt verkopen zit u bij ons goed. Klik hier voor onze gratis percelen-check en hoor zo snel mogelijk wat wij voor u kunnen betekenen.