U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

In Nederland is er een dringend tekort aan woningen, er mag echter niet zomaar overal gebouwd worden. Bent u op zoek naar kavels geschikt als bouwgrond? Of heeft u deze juist in uw bezit en wilt u ze verkopen? De specialiteit van VerkoopuwKavel.nl is de bemiddeling bij de aan- en verkoop van alle soorten grond. Neem bij interesse gerust contact met ons op en hoor wat wij met onze unieke dienstverlening voor u kunnen betekenen!

Kavels geschikt als bouwgrond

Het is in Nederland niet toegestaan om zo maar overal te bouwen. Zo moet er voordat er ook maar een paal de grond in gaat met een hoop zaken rekening worden gehouden. Zo moet de bodem ten eerste geschikt zijn voor de bouw. Verder moet er in bestemmingsplannen en structuurvisies worden toegestaan dat kavels bebouwd mogen worden. Niet iedere kavel verleent zich daarom als bouwgrond voor huizen of kantoorpanden.

Daarnaast maken het dringend tekort aan woningen en de grote concurrentie om geschikte bouwkavels het er allemaal niet makkelijker op. In sommige gemeentes in Nederland bestaan er daarom lange wachtlijsten. In sommige gevallen worden kavels zelfs toegewezen door middel van een systeem van loting.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij VerkoopuwKavel.nl hebben we ervaring met alle situaties omtrent bouwgrond. U kunt denken aan particulieren die hun bebouwde of onbebouwde grond willen verkopen. Maar ook aan grote projectontwikkelaars die juist op zoek zijn naar geschikte kavels. Met onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk bent u bij ons aan het juiste adres voor de aan- en verkoop van geschikte bouwkavels.

Zo werken wij bijvoorbeeld intensief samen met makelaars en hebben wij intensief contact met verschillende gemeentes. Hierdoor kunnen wij u als klant compleet ontzorgen en van de beste dienstverlening voorzien!

Lees hier meer over onze unieke werkwijze of doe alvast de gratis kavelanalyse.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Meld mij aan

Ik ben op zoek naar grond

Bij de koop van grond dient u te letten op allerlei zaken zoals bestaande bestemmingsplannen of structuurvisies. Wij bezitten de kennis en contacten om alle informatie omtrent uw kavel te verzamelen en u te adviseren.

Bekijk aanbod

Ik wil graag grond verkopen

Het verkopen van grond gaat niet over één nacht ijs. Bij de verkoop komen allerlei zaken kijken. Het is ons doel om u bij de verkoop van uw grond geheel te ontzorgen.

Start uw kavelanalyse

Lees over onze werkwijze

Bij VerkoopuwKavel.nl staan we voor een eerlijke, open en persoonlijke manier van communiceren. Zo vertellen wij onze klanten altijd waar het op staat en zijn wij niet van de verkooppraatjes. Door ons intensieve contact met gemeentes en andere partijen zijn wij continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent kavels. Wij verkopen u dan ook niets. Wij leveren u de beste dienst bij de aan- en verkoop van grond. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Bezoek dan onze pagina over werkwijze.

Waarom Verkoop uw Kavel?

Al 11 jaar gespecialiseerd

Uw betrouwbare partner met een uitgebreid netwerk en toewijding aan optimale dienstverlening.

Snelle bemiddeling

Bij VerkoopuwKavel.nl staan we voor een eerlijke, open en persoonlijke manier van communiceren.

Altijd op de hoogte

Door ons intensieve contact met gemeentes en andere partijen zijn wij continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent kavels.

Kwaliteit

Wij verkopen u dan ook niets. Wij leveren u de beste dienst bij de aan- en verkoop van grond.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wilt u op de hoogte blijven?

  • Ontvang de nieuwste kavels
  • Wees er als eerste bij!
  • Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Neem contact met ons op

Of u nu wilt kopen of verkopen, wij staan voor u klaar! Laat uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.