Het verkopen van kavels van grond

Bij VerkoopuwKavel.nl weten we dat grond een kostbaar bezit is. Het is daarom onze doelstelling om u als klant bij het verkopen van kavels van de beste dienstverlening te voorzien. Bent u in het bezit van percelen geschikt als agrarische grond, bouwgrond of juist voor projectontwikkeling en denkt u eraan om deze te verkopen? Het bemiddelen bij de verkoop van kavels is de specialiteit van VerkoopuwKavel.nl!

Het verkopen van grond

Om verschillende redenen kunt u geïnteresseerd zijn in het verkopen van kavels. Grond is een kostbaar bezit en de resultaten erop kunnen dan ook enorm zijn. Door verschillende omstandigheden kan u er aan denken grond te verkopen. U heeft bijvoorbeeld geld nodig voor investeringen in uw bedrijf, of u heeft ooit grond gekocht met bepaalde plannen maar een wijziging in de bestemmingsplannen zit er nog niet in. Bij het verkopen van grond komen er dan ook allerlei zaken kijken. U moet niet alleen op zoek naar een koper. Ook gemeentes, makelaardijen of andere instanties kunnen bij het verkopen van kavels om de hoek komen kijken. De verkoop kan daarom een energie- en tijdrovend proces zijn waar u niet altijd op zit te wachten.

Waarom VerkoopuwKavel.nl?

Bij VerkoopuwKavel.nl zijn wij reeds 5 jaar gespecialiseerd in alle facetten die bij het verkopen van grond komen kijken. Zo hebben wij door de jaren heen een uitgebreid netwerk opgebouwd en met alle bijkomende zaken ervaring opgedaan. Het is dan ook de doelstelling van VerkoopuwKavel.nl om u als klant van de best mogelijke dienstverlening te voorzien. Onze open en eerlijke werkwijze is erop gericht om u compleet te ontzorgen.

Zo kunnen wij het gehele proces van u overnemen. Van het eerste contact met de koper tot en met het zetten van de laatste handtekeningen bij de notaris. Zijn wij echter van mening dat u grond misschien beter nog wat langer kunt aanhouden? Dan melden wij dit ook! VerkoopuwKavel.nl is altijd op zoek naar de meest realistische prijs voor uw grond omdat wij weten dat grond een kostbaar bezit is.

Bent u geïnteresseerd of juist geïnteresseerd geraakt in het verkopen van uw kavel of grond? Doe dan onze gratis en vrijblijvende percelen-check of neem direct contact met ons op!

1

U neemt contact op

Heeft u één of meerdere kavels in uw bezit?  Meldt u zich dan aan voor een gratis percelencheck.

Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch te woord.
Bel: 0297 – 753 629.

2

Wij inventariseren uw kansen

Op basis van de ligging, mogelijke bestemmingswijzigingen en andere mogelijkheden inventariseren wij de kansen voor verkoop van de kavel. Vervolgens maken wij een plan op maat voor u.

2
3

Plaatsing op de onze website

Als u ons inschakelt om uw stuk(ken) grond in de markt te zetten dan plaatsen wij deze op onze website. Wij hebben een groot aantal bezoekers per dag en zorgen voor veel bekijks.

4

Premium plaatsing van uw perceel

Wij bieden ook de mogelijkheid om uw kavel als “premium perceel” aan te prijzen. Wij schrijven dan een uitgebreide tekst over uw perceel en zorgen dat uw grond meer opvalt tussen de andere plaatsingen. Daarnaast verzorgen we een advertentiecampagne op maat. De pagina van uw kavel ontvangt daardoor veel meer potentiële kopers.

5

Overdracht via de Notaris

Zodra we een geschikte koper vinden voor uw kavel(s) kan de overdracht plaatsvinden via de notaris. Wij nemen al het werk voor u uit handen en ontzorgen u volledig. Zodra alles rond is ontvangt u van de notaris de benodigde documenten.