Agrarische grond kopen of verkopen

Agrarische grond kopen of verkopen bij VerkoopuwKavel.nl

Bij VerkoopuwKavel.nl werken wij het grootste gedeelte van de tijd met klanten die agrarische grond kopen of verkopen. Een voorbeeld van onze klanten zijn dan ook boeren van een wat oudere generatie die graag een deel van hun agrarische grond willen verkopen. Terwijl wij daarnaast ook werken met projectontwikkelaars die juist geïnteresseerd zijn in het kopen van deze grond.

Het verkopen van agrarische grond

Om verschillende redenen kunt u beslissen om agrarische percelen te verkopen. Soms gebeurt dit als voorbereiding op uw pensioen of bedrijfsbeëindiging terwijl u in andere situaties juist geld wilt vrij maken voor eventuele investeringen.

Door onze open manier van werken maken wij grond nooit mooier dan deze is. Nadat wij de kavel hebben onderzocht aan de hand van bestemmingsplannen en andere relevante zaken komen wij bij uw terug met een realistische prijs voor uw perceel. Bent u het hier mee eens dan gaan wij binnen ons uitgebreide netwerk op zoek naar eventuele geïnteresseerden. De verkoop loopt vooral via mond-op-mond reclame, aangezien wij geloven dat dit nog steeds de meest efficiënte manier van marketing is.

Lees hier meer over onze manier van verkopen of doe onze gratis percelen-check.

Het kopen van agrarische grond

Investeren in grond is een relatief waardevaste investering. Veel mensen kiezen er dan ook bewust voor om te investeren in grond in plaats van in aandelen. Het kopen van agrarische grond kan daarbij een uitkomst zijn. Bij ons is iedere geïnteresseerde in landbouwgrond aan het juiste adres. Wilt u als agrariër kopen, als projectontwikkelaar of ziet u als particulier juist kansen. Bij VerkoopuwKavel.nl kunnen wij u het gehele proces uit handen nemen. Vanaf de eerste bezichtiging tot het zetten van de laatste handtekening bij de notaris staan wij u bij.

Lees hier meer over onze manier van kopen of bekijk ons aanbod.