Aankopen of verkopen van landbouwgrond

Het aankopen van landbouwgrond

Investeren in grond is waardevast en kan soms een groot rendement hebben. Een groot aantal mensen kiest dan ook bewust voor investeringen in grond in plaats van in effecten. Het aankopen of verkopen van landbouwgrond kan daarom soms een goede keuze zijn. Het is echter wel van belang om te kiezen voor de juiste kavel. Het komt namelijk relatief vaak voor dat landbouwgrond wordt aangewezen als bouwgrond voor woningen. Hetgeen veel invloed kan hebben op de prijs. Bent u als particulier, projectontwikkelaar of agrariër op zoek naar een stuk landbouwgrond? Neem dan gerust contact op met VerkoopuwKavel.nl en hoor wat wij met onze dienstverlening voor u kunnen betekenen!

Het verkopen van landbouwgrond

Mensen hebben verschillende redenen om hun grond te verkopen. U heeft het geld nodig voor investeringen in uw bedrijf, wilt uw pensioen aanvullen of heeft geld nodig voor andere zaken. Het verkopen van landbouwgrond gebeurt daarom omwille van de meest uiteenlopende redenen.

Bij VerkoopuwKavel.nl staan we voor een open en eerlijke manier van dienstverlening. Zo zullen wij u grond nooit mooier voor doen dan dat deze is. Eerst zullen wij uw perceel onderzoeken aan de hand van de bestemmingsplannen en structuurvisies die er liggen. Daarna komen we bij u terug met een realistische prijs. Gaat u akkoord? Dan gaan we in ons uitgebreide netwerk op zoek naar potentiële kopers. Uiteindelijk zal de verkoop vooral verlopen via mond-op-mond reclame. Dit is wat ons betreft namelijk nog steeds de beste vorm van reclame maken.

Landbouwgrond aankopen of verkopen via VerkoopuwKavel.nl

Een groot deel van de klantenkring van VerkoopuwKavel.nl bestaat uit mensen die landbouwgrond willen kopen of juist verkopen. Voorbeelden van onze klanten zijn agrariërs die een deel van hun land willen weg doen voor bijvoorbeeld hun pensioen. Ook worden wij vaak benaderd voor de aankoop van landbouwgrond. Bijvoorbeeld door projectontwikkelaars die op zoek zijn naar geschikte kavels voor woningen of kantoorpanden. VerkoopuwKavel.nl is de partij die hen daarbij kan helpen en deze partijen bij elkaar kan brengen. Lees hier meer over onze werkwijze of doe de gratis percelen-check!